Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της προσθήκης του Δήμου Δυτικής Σάμου κατά την 4η τροποποίηση (ΥΠΑΝΕ 4855/31.08.2022) της Δράσης “Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές” του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020), η ΕΛΑΝΕΤ εισήχθη στη Δράση ως ΕΦΔ μόνο για την εν λόγω περιφέρεια.

Επίσης, παρατάθηκε η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) μέχρι την Τετάρτη 02.11.2022 και ώρα 15:00. Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν δύνανται να λάβουν ενίσχυση. Μετά τη λήξη της ημερομηνίας και ώρας της ηλεκτρονικής υποβολής των Αιτήσεων Χρηματοδότησης, δεν γίνεται αποδεκτή καμία υποβολή αίτησης.

Το εν λόγω αρχείο μπορείτε να βρείτε στον κάτωθι σύνδεσμο:

 

ΥΠΑΝΕ 4855/31.08.2022 

gotopofpage
contactform

Θα ήθελα να ρωτήσω ...

4η τροποποίηση της Δράσης "Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές" του ΕΠΑνΕΚ4η τροποποίηση της Δράσης "Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές" του ΕΠΑνΕΚ Μετάβαση στο περιεχόμενο