Η Google Ελλάδος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (ΥΠΑΝΕ), ανακοίνωσε πρόγραμμα ψηφιακής ενδυνάμωσης για τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου.

Η πρωτοβουλία αυτή από την Google περιλαμβάνει δωρεάν ομαδικά διαδικτυακά σεμινάρια, αλλά και κατ’ ιδίαν διαδικτυακή συμβουλευτική, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και έρχεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά προς την ανοιχτή δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» του  ΕΠΑνΕΚ  μέσω της οποίας επιχειρήσεις στους τομείς μεταποίησης,  παροχής υπηρεσιών κ.α. μπορούν να επενδύσουν στον ψηφιακό εκσυγχρονισμό τους.

Ταυτόχρονα προαναγγέλθηκε από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Γιάννη Τσακίρη νέα δράση του ΕΣΠΑ που θα αφορά αποκλειστικά στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και στην ψηφιακή τους ανάπτυξη.

Δελτίου Τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων 

gotopofpage
contactform

Θα ήθελα να ρωτήσω ...

Συνεργασία του ΥΠΑΝΕ με τη Google Ελλάδος για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίουΑπόφαση 2ης τροποποίησης ένταξης πράξεων στη δράση “Ψηφιακό Βήμα” του ΕΠΑνΕΚ Μετάβαση στο περιεχόμενο