Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση στις 04/11/2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 για την παρουσίαση της Δράσης «Ενίσχυση ΠΜΜΕ Αττικής λόγω Covid-19» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020».

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Περιφερειάρχης  Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης.

Την παρουσίαση θα κάνουν οι εκπρόσωποι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΕΛΑΝΕΤ), κα Παπαδοπούλου Δήμητρα και ο κος Μπασιάκος Σταύρος.

Στο πλαίσιο της Δράσης ενισχύονται μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19. Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019 με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης 5.000,00 € και μέγιστο 50.000,00 €.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεως είναι η 20η Νοεμβρίου 2020 και ώρα 15:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σχετικά με το πρόγραμμα και την διαδικασία της αίτησης.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο κάτωθι link: 

https://zoom.us/webinar/register/WN_VJOSqb-0QLq0PIUw7KPJOw

H συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

gotopofpage
contactform

Θα ήθελα να ρωτήσω ...

Απόφαση απένταξης έργου από τη Δράση "Ψηφιακό Άλμα" του ΕΠΑνΕΚ3η Απόφαση ένταξης έργων στη Δράση "Ενίσχυση επιχειρήσεων των πληγέντων Δήμων Αττικής" των ΠΕΠ Αττικής Μετάβαση στο περιεχόμενο