Από την 01/04/2019 και ώρα 12.00 είναι διαθέσιμη η ενέργεια της οριστικής υποβολής της 1ης αίτησης χρηματοδότησης για το 2019 για τη δράση Μεταφορικό Ισοδύναμο Επιχειρήσεων.

 

Το διάστημα για επεξεργασία και οριστική υποβολή αίτηση χρηματοδότησης (που αφορά δαπάνες από 01/01/2019) είναι, βάσει Πρόσκλησης, από 01/04/19 έως και 10/05/19 και η διαδικασία έχει ως εξής:

 

  1. Μεταβαίνετε στην ιστοσελίδα του Μεταφορικού Ισοδυνάμου.
  2. Εισέρχεστε στο σύστημα με χρήση των κωδικών του ΤΑΧΙS της επιχείρησή σας, όπως κατά την υποβολής της Αίτησης Συμμετοχής.
  3. Μπαίνετε στην Αίτηση χρηματοδότησής σας (3η φάση) και στη συνέχεια στο εικονίδιο/επιλογή Διαχείριση, προς επεξεργασία της αίτησής σας.
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΜΙ: Ενεργοποίηση δυνατότητας Οριστικής υποβολής 1ης αίτησης χρηματοδότησης 2019
  4. Στη σχετική αρχική οθόνη με τις βασικές καρτέλες της αίτησης βλέπετε στα δεξιά την καρτέλα της Υποβολής αίτησης.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΜΙ: Ενεργοποίηση δυνατότητας Οριστικής υποβολής 1ης αίτησης χρηματοδότησης 2019

    Κατόπιν εργασιών και επεξεργασίας της αίτησής σας μπορείτε να εισέλθετε στην επιλογή της Υποβολής, να χρησιμοποιήσετε την επιλογή «Έλεγχος Στοιχείων Αίτησης» και εφόσον δεν εντοπίζονται σφάλματα να υποβάλλετε οριστικά την αίτηση.

     

    Συνιστάται να καταγράψετε προσεκτικά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, παραστατικά, εξοφλήσεις κ.α. στην Αίτηση χρηματοδότησής σας προτού προχωρήσετε στην υποβολή, καθώς κατόπιν της οριστικοποίησης δεν υπάρχει από πλευράς σας δυνατότητα περαιτέρω επεξεργασίας. Τονίζεται ότι η τελική υποβολή γίνεται άπαξ.

     

    Προσοχή: Εάν δεν εκτελέσετε την επιλογή της οριστικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, τότε η αίτηση θα παραμείνει σε κατάσταση «Σε επεξεργασία» και δεν θα φαίνεται ως «Υποβληθείσα», με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει στο επόμενο στάδιο ελέγχου και εν τέλει προς πληρωμή.

gotopofpage
contactform

Θα ήθελα να ρωτήσω ...

Ενημερωτική εκδήλωση στη Σάμο (12.02.2020) για την παρουσίαση των Δράσεων των ΠΕΠ Βορείου ΑιγαίουΕνημερωτική εκδήλωση στη Σάμο (12.02.2020) για την παρουσίαση των Δράσεων των ΠΕΠ Βορείου Αιγαίου Μετάβαση στο περιεχόμενο