Η ΕΛΑΝΕΤ ενημερώνει τους αξιολογητές του Μητρώου του ΕΦΕΠΑΕ που έχουν καθοριστεί με την υπ’ αριθμ. ΑΠ.: 6195/1885/Α2/21-10-2016 απόφαση ότι τη Δευτέρα 6/3/2017 θα είναι διαθέσιμο στο ΠΣΚΕ (www.ependyseis.gr/mis) το ΤΕΣΤ Καταλληλότητας, καθώς και η ενέργεια Αξιολόγησης των επενδυτικών προτάσεων της Δράσης «Αναβάθμιση ΠΜΜΕ στις νέες αγορές».

 

Η διαδικασία εξέτασης των αξιολογητών μέσω του ΤΕΣΤ θα διαρκέσει έως την Κυριακή 12/3/2017.

 

Υπενθυμίζεται ότι κατόπιν της επιτυχούς ολοκλήρωσης του ΤΕΣΤ, θα πρέπει να αποσταλούν, αρχικά σκαναρισμένα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του αρμόδιου εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ η Υπεύθυνη Δήλωση που αφορά στην αποδοχή των όρων αξιολόγησης και τα ασυμβίβαστα των αξιολογητών, καθώς και η Σύμβαση μεταξύ ΕΦΕΠΑΕ – Αξιολογητή, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα αξιολόγησης προτάσεων.

 

Τα πρωτότυπα έγγραφα της Σύμβασης και της Υ/Δ προσκομίζονται ή αποστέλλονται στη διεύθυνση του αρμόδιο εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής αποστολής.

 

Οι αναλυτικές οδηγίες και το εκπαιδευτικό υλικό έχουν ήδη σταλεί ηλεκτρονικά (e-mail) σε όλους τους εν δυνάμει αξιολογητές.

gotopofpage
contactform

Θα ήθελα να ρωτήσω ...

Ενημερωτική εκδήλωση στη Σάμο (12.02.2020) για την παρουσίαση των Δράσεων των ΠΕΠ Βορείου ΑιγαίουΕνημερωτική εκδήλωση στη Σάμο (12.02.2020) για την παρουσίαση των Δράσεων των ΠΕΠ Βορείου Αιγαίου Μετάβαση στο περιεχόμενο