Σας ενημερώνουμε για την έκδοση Πρόσκλησης για διαχειριστικούς λόγους της Δράσης με τίτλο «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ- Μεταφερόμενες πράξεις» στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αττική» της Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 (Κωδικός Πρόσκλησης αττ083).

Στόχος της εν λόγω Δράσης είναι η ενίσχυση καινοτομικών διαδικασιών ή/και η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων ή και υπηρεσιών από επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής μέσω της διαμόρφωσης συνεργατικών σχηματισμών επιχειρήσεων και άλλων οργανισμών ανάπτυξης και διάδοσης γνώσεων, σε τομείς που περιλαμβάνονται στη RIS3 της Περιφέρειας Αττικής, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί και εγκριθεί αρμοδίως.

Η Δράση χρηματοδοτείται από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2021-2027.

Συνολική Δημόσια Δαπάνη: 3.000.000 €

Προϋπολογισμός: μέγιστος π/υ Δημόσιας Δαπάνης έως 300.000€ και μέγιστος συνολικός π/υ 1.200.000€.

Χρονική διάρκεια υλοποίησης: ανάλογα με το αντικείμενο, είναι έως τρία (3) έτη. Ως ημερομηνία έναρξης κάθε έργου λαμβάνεται η ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Ένταξης/Χρηματοδότησης των έργων (χορήγηση ενίσχυσης).

Δικαιούχοι της παρούσας πρόσκλησης είναι οι δικαιούχοι των εγκεκριμένων επενδυτικών σχεδίων της Δράσης με τίτλο «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014 – 2020» – Κωδικός Πρόσκλησης ΑΤΤ074, τα οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί, όπως οριζόταν στην 7η Τροποποίηση της Πρόσκλησης ΑΤΤ074.

Το εν λόγω αρχείο μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο: ΠΕΠ Αττικής 2491/10.10.2024

Μπορείτε να αποστείλετε το ερώτημά σας στο email: [email protected]

gotopofpage
contactform

Θα ήθελα να ρωτήσω ...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙΑπόφαση απένταξης έργου από τη Δράση "Ψηφιακό Άλμα" του ΕΠΑνΕΚ Μετάβαση στο περιεχόμενο